Det är alltid bra om det kommer från Koomson

Bok: Kvinnan han älskade
Författare: Dorothy Koomson
Förlag: Norstedts

Jacks första fru Eve dog i en mystisk olycka i hemmet. När Jack och hans nuvarande fru Libby är med om en bilolycka som lämnar Jack helt oskadd och Libby väldigt skadad börjar Libby, och polisen, undra hur Eve verkligen dog. Under sin konvalecens hittar Libby Eves gamla dagböcker och sida för sida rullas ett hemligt, farligt, liv upp. Kommer Eves förflutna även skada Libby?

Kvinnan han älskade

Jag gillar ju Dorothy Koomson (som du kan läsa om du klickar här, här, här och här) och inte minst den här boken. Det är underhållande, spännande och bra skrivet. Att Eves språk förändras med hennes ålder och livserfarenhet är en välsigt snygg detalj som stannar kvar. En riktigt bra ”relationsroman”!

betyg