Tävling: färgläggningsböcker

Jag har två färgläggningsböcker att dela ut!

Hemliga trädgården
Adlibris skriver: ”En av de mest uppskattade målarböckerna för vuxna tar dig med in i den hemliga trädgården som får liv när du färglägger de fantastiskt detaljrika mönstren. Du kommer att hitta hemliga skatter som väntar på att avslöjas när du sätter färg på djur och växter.”

Hemliga trädgården

Blomstermandala
Adlibris skriver: ”Denna exklusiva vykortsbok samlar 20 olika motiv ur den trädgårdsbloggande illustratören Maria Trolles tavelbok Blomstermandala. Marias stora växtintresse smittar av sig på hennes konstverk och denna bok innehåller en mix av fotade blombladskollage och illustrerade bilder mot vit eller svart bakgrund som kan färgläggas.”

Blomstermandala

Om du har en större passion för färgläggningsböcker än vad jag bor dessa böcker bo hos dig istället för mig! Svara på frågan: Hur många böcker har jag läst hittills under 2016. Skriv ditt svar på I min bokhylla, på Facebook, via mail eller vad du nu vill. Tävlingen avslutas på söndag 12.00.

Stor tävling inför bokmässan!

tävlingslogga

Igår drog alla Bokmässans bloggambassadörer igång en stafettävling som sträcker sig fram till Bokmässan. En ny fråga publiceras hos någon av ambassadörerna varje dag, från och med igår till mässans start. Priser delas ut på vårt mingel.

Här är hela listan på vilka dagar man kan svara på frågor hos respektive bloggambassadör:

7/9 Pocketlover
8/9 Olika sidor
9/9 Bokläsardagbok
10/9 Mimmimarie
11/9 Spetsig
12/9 Fru E’s böcker
13/9 Bokmalen
14/9 Bokfrossaren
15/9 Bokbabbel
16/9 Bibliotekskatten
17/9 Filo-sofie
18/9 Min bokhylla/Bokform
19/9 Zachan the writer
20/9 Bokbiten
21/9 Här!
22/9 Bokdjungeln
23/9 Med näsan i en bok
24/9 Sagan om Sagorna
25/9 Tant Citron
26/9 Erikas bokprat

Tävling: Vinn Bara ett barn av Malin Giolito Persson

Igår svarade författaren Malin Persson Giolito på frågor under vinjetten ”I din bokhylla”. Malin har också gett I min bokhylla ett signerat exemplar att tävla ut!

För att delta i tävlingen måste du skriva en kommentar till detta inlägg. Kommentaren ska bestå av:

  • Ett svar på frågan ”I vilket land bor Malin Persson Giolito?”.
  • En mening om varför just du ska vinna. (Typ: Jag vill vinna för att jag älskar böcker.)

Vinnaren kontaktas via mail (så glöm inte att ange korrekt mailadress när du kommenterar) och genom bloggen. Tävlingen pågår till på fredag, så skicka ditt svar före 23.59 den 20/5 2011.

Malin kommer signera boken och skicka den så jag kommer skicka vinnarens uppgifter vidare till henne.

 

Piratförlaget om boken:

Alex Andersson är en märklig unge. Han hamnar ideligen i nya slagsmål, har svårt att koncentrera sig i skolan och sitter och somnar på lektionerna. Han pratar knappt och säger han något så svär han bara. Men en dag upptäcker hans lärare något som får henne att slå larm. Hon tror att hon har förstått varför Alex har problem.

Misstankarna tas på största allvar. Alex tvångsomhändertas av socialen och polisen inleder en brottsutredning för att ta reda på vem det är som har behandlat Alex så illa. Sophia Weber, delägare på en liten advokatbyrå i Gamla stan, utses till Alex advokat.

Advokat Sophia Weber får aldrig företräda några massmördare, bankdirektörer eller våldtäktsmän med ordnade familjeförhållanden och bättre ekonomi än hon själv. Hon har väntat många år på den kallblodiga brottsling som hon tycker att hon förtjänar. Hennes senaste klient Alex Andersson, sju år gammal, väger inte ens trettio kilo. Han kan vare sig åtalas eller straffas, kan inte klockan och har ingen aning om vad en advokat egentligen håller på med. Ändå är det han som ska göra Sophia Weber känd.

 

Tävling: Vinn bok av Anne Holt

Igår råkade I min bokhylla ut för stort haveri. Framemot kvällen var sajten tillbaka och det måste vi förstås fira genom att ha en tävling!

Det du kan vinna är pocketversionen av Anne Holts Frukta inte, utgiven på Piratförlaget 2011-02-23.

För att delta i tävlingen måste du skriva en kommentar till detta inlägg. Kommentaren ska bestå av:

  • Ett svar på frågan ”Anne Holt har varit minister i Norge. Vilken ministerpost hade hon?”.
  • En mening om vad du gillar bäst på I min bokhylla. (Typ: Jag tycker recensioner är roligast.)

Vinnaren kontaktas via mail (så glöm inte att ange korrekt mailadress när du kommenterar) och genom bloggen. Tävlingen pågår till på söndag, så skicka ditt svar före 23.59 den 17/4 2011.

Piratförlaget om boken:

”En kylig kväll i december irrar en ung flicka runt i bara nattlinnet på gatan utanför Oslos finaste hotell. Hon blir nästan påkörd av spårvagnen men räddas av en mystisk man som försvinner i folkvimlet. Till sin vettskrämda mamma viskar flickan: ”Hon var död …

Några dagar senare påträffar Oslopolisen under dramatiska omständigheter ett lik efter en tonårspojke i hamnbassängen mitt i stan. Kroppen är upplöst till oigenkännlighet. Och på själva julafton går biskopen i Bergen, Eva Karin Lysgård, ut på en promenad, men återvänder inte. Dagen efter hittas hon mördad.

Kriminologen Inger Johanne Vik är den första som ser sambandet mellan morden och några andra mystiska dödsfall. Hennes äkta make, kommissarie Yngvar Stubo, blir ansvarig brottsutredare, och när Inger Johanne plötsligt upptäcker kopplingar mellan fallen och ett internationellt livsfarligt nätverk tar en deperat jakt på gärningsmannen sin början.”

Layout 1