En besvikelse från Marian Keyes

Bok: Hemligheten på Mercy Close
Författare: Marian Keyes
Förlag: Norstedts

Nej, vad tråkigt det är när man sett fram emot en bok och så blir man besviken!

Som vanligt står en av systrarna Walsh i centrum för historien, denna gång 34-åriga Helen. Helen mår inte bra och har förlorat lägenheten, jobbet går inte bra och med pojkvännen är det så där. Men så får hon ett uppdrag: Helen jobbar som privatdetektiv och hon ska nu leta rätt på den fjärde medlemmen av Irlands största pojkband genom tiderna. Han har lyckats försvinna, just som bandet ska återförenas.

Mercy Close

Jag har alltid gillar Marian Keyes böcker. De är roliga och tar upp viktiga ämnen på ett enkelt, skojigt och lättsamt sätt. I den här boken är det psykisk sjukdom som är ämnet, ett efterlängtat ämne tycker jag, men boken är bara inte bra. ”Seg!” skrev jag i anteckaningarna när jag läste den. Tyvärr.

betyg