Enkelt och rätt för en slö sommardag

Bok: Ett tunt blått streck
Författare: Jenny Leeb
Förlag: Pocketförlaget

Ibland vill man bara läsa något snabbt och enkelt. Dagen efter vår inflytt kände jag så, och nappade åt mig en bok på Konsum. Trots att jag läst böcker av Jenny Leeb tidigare och inte riktigt gillat dem blev det ett tunt blått streck som fick följa med mig hem den dagen. Den gick snabbt att läsa, redan nästa dag gav jag vidare boken till min mamma, och den var bättre än jag trodde.

Jenny Leeb

Ellen är inköpschef på Kanal5, singel och mår inte så bra. Hon ser till att ingen kommer henne nära och börjar till slut gå i terapi för detta. Då och då träffar hon i hemlighet Jens, Sveriges hetaste programledare som är ihop med Tess, också hon inom TV. Jens’ och Tess’ förhållande är väl inte det bästa och plötsligt är Ellen gravid. Vad sjutton ska hon göra nu?

Det är sjukt enkelt, det är inte särskilt bra skrivet men det är inte direkt dåligt heller. Helt ok för en varm sommardag. Eller som avslappning i flyttkaos.

betyg