Fjärde gången gillt!

Bok: Paradisoffer
Författare: Kristina Ohlsson
Förlag: Piratförlaget

Recensionsexemplar från Piratförlaget

Bok 2 och bok 3 har jag skrivit om tidigare. Men nu är det dags för Kristina Ohlssons bok nummer 4. Och den är verkligen den bästa hittills! Boken utspelar sig under ett dygn och handlar om terrorism. Ett plan mellan Stockholm och New York blir hotat, och krav riktas till både de svenska och amerikanska regeringarna. Samtidigt rullar några parallellhistorier som förstås binds ihop och har ett sammanhang med den huvudsakliga storyn.

Efter fyra böcker har jag fortfarande inte fattat tycke för Kristina Ohlssons karaktärer, och det börjar kännas som att jag aldrig kommer göra det. Men den här boken är välskriven, snabb och har en spännande historia att berätta.

betyg