Änglavakter: jag kan fortfarande inte komma ihåg karaktärerna

Bok: Änglavakter
Författare: Kristina Ohlsson
Förlag: Piratförlaget
Sajt: Piratförlagets författarsida

Recensionsexemplar från Piratförlaget

Det är dags för Kristina Ohlssons tredje bok. Änglavakter heter nu den som följer Tusenskönor och Askungar. Huvudperson är som vanligt den civila utredaren Fredrika Bergman, som nu fått barn.

En ung kvinna hittas styckad och begravd i ett skogsområde i en förort till Stockholm. Under utredningens gång hittas nya lik på samma plats. Samtidigt har Fredrika Bergmans sambo fått problem med rättvisan.

Änglavakter

Betyg:
Jag har läst båda de tidigare böckerna i det här serien, och precis som förra gången tycker jag att den boken är bättre än den förra. Men det blir fortfarande en trea. Jag har nu läst tre böcker om samma personer och jag har fortfarande ingen aning om vad de heter.

betyg

Är det någon annan som läst någon av Kristina Ohlssons böcker? Har ni samma problem med karaktärerna som jag?