Födelsedagskalas: I min bokhylla fyller 2 år!

Mitt i brinnande bokmässa fyller I min bokhylla två år!

Den 29 september 2010 startades alltså bloggen, och det första inlägget någonsin hittar du här: Det började lite segt …. Ett år senare hade det publicerats 270 inlägg och 273 kommentarer och jag hade läst 96 böcker.

År två, alltså från födelsedag till födelsedag ser ut såhär:

  • 160 inlägg
  • ? kommentarer (jag lyckas inte få ut den siffran, men det känns som att snittet är ungefär detsamma – en kommentar/inlägg)
  • 94 lästa böcker
  • 57% fler besökare

Födelsedagar ska firas med presenter! Min present är att jag är på Bokmässan just nu. Men det är ju ni som läser – och kommenterar – som ska firas! Utan er vore I min bokhylla ingen rolig plats. Så stort tack till alla er! Med hjälp av Piratförlaget, Damm förlag, Grim förlag, Gefle Chocolaterie och Sekwa vill jag ge en present till en läsare. Men jag har bara en present, så för att kora en ”vinnare” gör jag så här:

Ta reda hur många böcker jag läste i maj 2012 (svaret finns förstås på sajten) och maila ditt svar till info@iminbokhylla.se. Sen kommer jag låta en slumpgenerator välja vinnare. Eftersom det är Bokmässa nu kommer jag inte hinna skicka vinst direkt, så vi kan säga att jag vill ha ditt svar senast den 5 oktober.

Hoppas ni vill fira med mig!

(Inte mitt bästa blogginlägg, men när man skriver på en iPhone på mässgolvet blir det som det blir.)

Bokmässan