En bokask kommer lastad

Mot slutet av semestern tillbringade vi några dagar hemma i Stockholm. Jag brukar inte göra det, ha semester hemma, eftersom det känns som att man slösar bort semesterdagar. Har dock börjat inse att det inte är direkt vilsamt att resa bort semesterns första dag och återvända kvällen innan man börjar jobba. Speciellt eftersom mina resor aldrig är lugna. Hur som helst, vi var hemma en vecka. Men för att inte slösa bort semestern gjorde vi utflykter varje dag. En av utflykterna var till Drottningholms slott. Vi åkte ångbåt dit, åt (gräsligt dålig) lunch, tittade i parken, kikade på slottet och shoppade i slottsboden. Det fanns inte mycket där som var något för mig, men jag föll för en liten ask. Med bokmotiv förstås!

Asken, som är rätt välgjord med magnetlock, är fylld av kort. Jag kan inte säga att jag skriver mycket kort, så alla släktingar kan ju räkna med att få sådana här kort som födelsedagskort en lång tid framöver …

Bokask

Bokask