Böcker för tre veckor i Europa

Min semester har börjat. 5 veckor i rad! Rekord och fantastiskt förstås. Vi rivstartar med att lämna Sverige imorgon. Tre veckors bilande i Europa. 533 mil och en rutt genom Danmark, Tyskland, Luxemburg, Frankrike, Schweiz, Lichtenstein, Italien, Slovenien, Kroatien, Österrike, Slovakien, Tjeckien, Tyskland, Danmark.

Just nu pågår packningen för fullt. Ipaden är fulladdad med böcker, både recensionsexemplar, gamla hyllvärmare och låneböcker från bibblan. Men ipaden är ju inte optimal för alla tillfällen, så en del pocketböcker måste klämmas ned också. Eftersom delar av resesällskapet läser lika mycket som jag har vi givetvis synkat böckerna så att vi inte tar med dubletter eller böcker den andra redan läst.

Men bara för att jag reser bort tar inte I min bokhylla semester. Trevlig sommar!

Sommar på balkongen