Bokmässan börjar … NUUUUU!

(Ledsen för galen rubrik, men har man arbetat nära Idol så har man).

Nu är vi på väg. Taxi, buss, flyg och buss ska ta oss till bokmössan. Vi och oss? Ja, min sambo följer med. Tänkte utnyttja honom som bokpåsebärare. Nejdå, han är också väldigt intresserad och flera av de seminarier vi siktat in oss på är hans val.

Jag har beslutat mig för att inte ta med mig en dator. Istället blir det Ipaden och Iphonen som får följa med. Ipaden lämnas dock på hotellrummet, måste spara ryggen, men mobilen får förstås följa med överallt. Med den tänkte jag twittra, Facebooka och ta bilder.

Just nu finns två orosmoment. Dels att vi faktiskt inte har några biljetter. De är spårlöst försvunna (jag har aldrig ens tappat en vante tidigare …). Men Bokmässan har via mail lovat att lösa detta åt oss på plats. (Snälla, håll tummarna för oss!) Och dels min fot. Jag har gått från doktorsordern ”stillasittande” till ”lätt gåträning”. Med tanke på att jag har ont bara av att ta tunnelbanan till och från jobbet så är förstås Bokmässan en total katastrof (det är så mycket gående: ta sig till mässan och från varje dag, allt gående och stående på plats, få tag på lunch, middag, mingel och fester osv). Har packat ned smärtdämpande salva och tabletter, men smärta kan jag ta, är mer orolig att foten ska skadas. Men det känns det förstås värt!

Annars är min plan att ha kul! Har haft en ovanligt stressig jobbvecka så har inte alls hunnit ladda upp som jag ville. Men hoppas kunna släppa allt imorgon och bara gå in i Bokmässe-mode. Om inte annat blir man nog så överväldigad när man kommer dit att det går av bara farten. 🙂

Jag kommer inte blogga som en galning här. Jag tror inte att ni är superintresserade och jag tror inte jag orkar. Men vill ni följa med mer ordentligt tipsar jag om I min bokhylla på Facebook och Twitter.