Fotbollsfrun ger ut krönikesamling

En påtagligt nervös Malin Wollin, Fotbollsfrun, presenterade inte sig själv ”jag utgår från att ni alla har koll på mig” men berättade kort om sin bok. ”Malin från Skaftnäs” är en krönikesamling, som enligt Malin bara innehåller de krönikor hon är älskad för, inte de hon är hatad för. Med andra ord: boken innehåller krönikor från tidningen Amelia, inte från Aftonbladet.

Ur Piratförlagets beskrivning: ”Som en röd tråd genom boken förklarar jag min beundran, min dyrkan, till Kristina från Duvemåla, kvinnornas kvinna. Urmödrarnas urmoder.”

Malin från Skaftnäs av Malin Wollin kommer ut den 7 september 2011.

Jag följer inte Malins blogg, och eftersom jag varken läser hennes krönikor i Aftonbladet eller Amelia har jag rätt dålig koll på henne. Måste dock erkänna att de jag blogginlägg jag läst efter att ha följt någon länk inte hör till mina favoriter.