En bilolycka senare är han skyldig 20 miljoner

2009-2010 jobbade jag tillsammans med Josefine Lindén. Detta gör att jag väljer att inte recensera den här boken, men tipsa om den kan jag göra.

Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner på ett år” av Josefine Linden handlar om en man på höjden av sitt liv. Fru, barn, hus och chefsjobb – och så en bilolycka. Lukas blir sjukskriven efter en bilolycka och fastnar i spelens värld. Alltså betting, inte gaming.

Jag känner ingen, vad jag vet, som fastnat i spelberoende, och jag är helt förbluffad. Visste inte att det gick till på sättet som beskrivs i boken, eller att det ens FÅR gå till så. Krediter och lån är hur enkla som helst att få, ju mer han spelar desto mer VIP blir han. Jag blir illamående.

Lukas finns i verkligheten och hans historia är troligen inte ens särskilt unik. Läs och förfasas.