Hej igen?

Här händer det inte mycket, som ni märkt. När min mormor dog i februari försvann lusten att bokblogga med henne. Jag har knappt ens förmått mig att tänka på bloggen. Men nu kanske det är dags?

Så, vad har hänt? Idag har det gått precis ett halvår, så mycket förstås. Och lite har jag ju bloggat. Semestern är slut i alla fall. Bara tre veckor den här sommaren (vi sparar semesterdagar för att kunna åka på en lång bröllopsresa i november). Vi var bortresta en vecka och hemma resten av tiden (vi sparar även pengar till bröllopsresan).

Jag har nått mitt årsmål med läsningen! Jag sätter ju alltid målet 52 böcker per år, och under mina bokbloggande år har jag alltid nått detta: 113 böcker 2011, 92 böcker 2012, 64 böcker 2013 och hittills 53 under 2014. 23 av dem under sommaren.

Just nu är jag inne i en intensiv läsperiod. Det är den 19 idag och jag har redan läst åtta böcker i augusti. Många av dem på ipaden!

Ja, plötsligt läser jag allt på ipaden. Och det är underbart. En enda nackdel hittar jag, och att det är att den ibland har batteribrist när jag vill läsa.

Jaha. Vi ses lite oftare framöver?