Det är inte bra, men jag läser ändå hela tiden nästa del

Bok: Nattsländan
Författare: Katerina Janouch
Förlag: Piratförlaget

Recensionsexemplar från Piratförlaget

Ni vet hur det kan vara ibland, man tycker egentligen inte att det är så bra, men eftersom man har investerat tid i något vill man fullfölja. Jag har två sådana bokserier just nu: Camilla Läckbergs och Katerina Janouchs. Jag tycker inte att det är särskilt bra, men jag kan inte tänka mig att inte läsa nästa del i historien. Två andra serier har varit på väg att kvala in i den kategorin, men ”skärpt till sig” och nu finns det inget tvivel om att jag komemr fortsätta läsa både Jo Nesbø och Kristina Ohlsson. I alla fall: Katerina Janouch. Det är dags för en ny bok om barnmorskan Cecilia.

Nattsländan

Den här gången vaknar Cecilia upp på sjukhus efter en mindre hjärtinfarkt och vet: hon måste göra något åt sitt dåliga äktenskap. Samtidigt genomgår hennes syster Susanna stora förändringar på sitt håll, och systrarna hittar varandra i kaoset. Men det är ju ingen äkta bok om barnmorskan Cecilia om det inte finns något mysterium med och den här gången är det Cecilias chef som blir mysteriet när hon försvinner. Som vanligt tänker Cecilia se till att ta reda på sanningen.

Ja, vad säger man. Det är inte så bra. Men jag kan inte sluta läsa.

betyg