Fånge i hundpalatset: en trist krönikesamling

Bok: Fånge i hundpalatset
Författare: Martina Haag
Förlag: Piratförlaget
Officiell sajt: Piratförlagets författarsida

Fånge i hundpalatset är en samlingsbok som innehåller tidigare publicerat material och nyskrivna krönikor. Martina Haag är journalist, författare och säkert massa andra saker också. Hon bor med maken Erik Haag, barn, hundar och katt i ett hus i Bromma. Hon skriver om sitt liv, kort och gott.

Betyg:
Jag inte är något stort fan av Martina Haag, men jag har läst alla hennes böcker då jag brukar få dem. Jag läser alltså inte hennes krönikor i Aftonbladet eller Mama, eller följer hennes blogg. Ändå känner jag igen den första historien i boken. Har samma historia varit med i någon av hennes andra böcker? Jag orkar inte kolla upp det, men undrar lite …

Krönikeböcker tycker jag, rent generellt, är ohyggligt tråkigt. Korta berättelser som går ut på att locka skratt är inte min grej helt enkelt.

betyg