Fotboll och skandaler

Bok: När ljuset släcks
Författare: Magnus Hedman och Gunnar von Sydow
Förlag: Norstedts

Recensionsexemplar från Norstedts

Jag kan ingenting om fotboll, och ännu mindre än så om Magnus Hedman. Jag vet att det skrivits om hans skandaler, men jag har ingen koll på vilka dessa skandaler varit. Tills jag läste boken.

Nu vet jag det mesta om Magnus Hedman, både om hans uppväxt, fotbollskarriär och skandaler. En mer uttömmande bok får man leta efter, det känns som att allt är med. Men jag undrar lite över Gunnar von Sydows bidrag? Det är ett extremt simpelt språk, och jag kan tycka att den till och med är direkt dåligt skriven. Det hade jag kanske väntat mig om Hedman skrivit boken själv, men nu har han ju en medförfattare.

Har jag lärt mig mer om Magnus Hedman? Definitivt. Har jag haft en bra läsupplevelse? Tyvärr inte. Har jag läst om ett intressant levnadsöde? Ja. Ångrar jag att jag läste boken? Nej.

betyg