Jag saknar humorn

Jag fick frågan om att läsa en del böcker utgivna av Liber, och eftersom jag verkligen aldrig läser sådana böcker tänkte jag: varför inte?

Bok: Jäkla människa!: en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på arbetet
Författare: Mattias Lundberg och Anders Wahlberg
Förlag: Liber

Recensionsexemplar från Liber

Alla har väl råkat ut för olika spännande människotyper på jobbet? Om inte där man jobbar idag, så genom livet. Jäkla människa listar olika människotyper och berättar hur man bäst ska bemöta dem.

Jag har arbetat på många platser, med många personer, men jag kände inte igen en enda typ. Visst fanns det delar, men inte en enda människotyp kände jag igen bland alla de hundratals jag arbetat med. Dessutom tänkte jag att det skulle vara en bok med lite humor, men den var gravallvarlig, vilket kändes oerhört märkligt. Om man har sådana stora problem med kollegor tror jag inte riktigt att en bok hjälper … Det blir dock ett plus för att det finns med exempel i boken, och sådana är alltid kul att läsa.

betyg