Jag vill bara kliva in i handlingen

Bok: Mina fräknar
Författare: Sofia Hallberg
Förlag: Damm förlag

Recensionsexemplar från Damm förlag

Smått otrolig story: en kvinna lever ett rätt tråkigt liv med sin sambo i Stockholm. Hon blir arbetslös samtidigt som sambon träffar en kvinna i Indien (som han reser till i jobbet), som blir med barn. Delvis för att hämnas går kvinnan i Stockholm på krogen och träffar en man, och blir med barn. Vem är pappan? Och sen blir det bara än mer otroligt.

Jag har lite svårt för storyn, och till en början också språket, som består av korta meningar staplade på varandra. Det blir dock bättre ju mer jag läser. Jag gillar inte boken, men jag gillar den. Rörigt, jag vet. Men mest av allt vill jag kliva in i handlingen och ruska om huvudpersonen så att hon vaknar till och gör något med sitt liv.

betyg