Akademibokhandelns bokklubb passar mig perfekt

Jag älskar att läsa. Har jag inte minst en bok på gång och ett antal olästa på nattduksbordet blir jag frustrerad. Tyvärr är mina bokhyllor nästa fulla och det blir inte alltid så att jag köper böcker av författare som jag inte vet så mycket om.

Därför blev jag så glad när jag i höstas blev tipsad om Club 52. Genom att vara medlem i Coop Med Mera kan man anmäla sig till Club 52, en bokklubb, genom att gå in på en av Akademibokhandelns butiker.

Medlemskapet i Club 52 kostar 399 kr och  sträcker sig från 1 september 2011 till 31 augusti 2012. Då får man möjlighet att läsa 52 nyutkomna böcker under läsåret. Det är bara att hämta en bok i butiken, vilken som helst, och lämna tillbaka den man just läst. Man har ingen lånetid på sig utan lämnar/hämtar när man läst klart. Den sista boken man har hemma när läsåret är slut får man behålla.

Böckerna då? Ja det är en blandning av nyutkomna böcker i olika genrer; biografier, romaner, spänning, livsfilosofi, kärlek. T ex Einhorn, Guillou, Lapidus, Oates, Nesser, Hustvedt, Ingmarsson. Har redan upptäckt för mig nya författare som jag kommer läsa mer av.

Och jag vet redan nu att jag ska anmäla mig den 1 september 2012 för ett nytt läsår.