Änglamakerskan: Läckberg levererar Läckberg

Bok: Änglamakerskan
Författare: Camilla Läckberg
Förlag: Forum

I bok nummer åtta om Fjällbacka, Erica och Patrik är Erica är föräldraledig, men kan förstås inte hålla sig undan när det upptäcks blod under golvet i det mytomspunna hus ett nyinflyttat par håller på att renovera.

Som vanligt blandar Läckberg nutid med dåtid, relationer med spänning och skurkar med vardagshjältar. Hon tar upp nutida samhällsproblem vinklade genom vardagen för bokens karaktärer.

Betyg:

Det är väl ingen som tycker att Camilla Läckberg är Sveriges bästa författare, Men hon skriver enkelt, hennes historier är intressanta och böckerna går snabbt att läsa. Jag läste den på ett stillastående flygplan. Och jag är grymt imponerad av Läckbergs förmåga att sälja böcker! Bara att säga grattis. Jag kommer fortsätta köpa dem.

betyg