I min bokhylla ger bort böcker! Idag NOPQR-författare

Idag ger jag bort ett helt gäng med bra böcker. Till exempel Huvudjägarna (bioaktuell!) och Bara ett barn. Varför ger jag bort sådana bra böcker? För att jag är en mästare på att skaffa mig dubletter …

Dagens ge bort-lista:

 • Nesbö Jo, Huvudjägrana
 • Nesser Håkan, Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö
 • Noort Saskia, Middagssällskapet
 • Nordmark Carlösten, Skytt i svart hatt
 • O’Farrell John, Det bästa av två världar
 • O’Farrell John, Här är ditt liv
 • O’Flanagan Sheila, Den jag ville ha
 • Palmgren Reidar, Fötterna först
 • Paulrud Anders, Som vi älskade varandra
 • Persson Giolito Malin, Bara ett barn
 • Pleijel Agneta, Lord Nevermore
 • Qvarström Niklas, Grand Zero
 • Rice Eva, Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet

Vill du ha någon annan bok? Här är de jag ger bort på: ABCDEFGHIJKL, M

Ser du något du vill ha? Boken får du såklart gratis, men måste den skickas med post får du stå för portot själv. (För att få boken personligen: jag finns i Stockholm. Vid Hötorget på dagen och Mariatorget på kvällen. Typ).