Mitt andra liv. En berättelse om att drabbas av stroke: ärligt och rakt på sak

Bok: Mitt andra liv. En berättelse om att drabbas av stroke
Författare: Ingrid Trollsten
Förlag: Forum

Ingrid trollsten är bara 39 år när hon drabbas av en stroke. Mitt i livet, med egen firma och fantastisk lägenhet ramlar hon omkulll på golvet och blir liggande i fem dagar. På sjukhuset räddas hennes liv, men hon kan varken gå, äta eller prata. Boken är hennes dagboksanteckningar från tiden efter stroken.

Nio år senare dör plötsligt Ingrid, och dödsfallet har ingenting med hennes stroke att göra. Boken gavs ut postumt.

Mitt andra liv. En berättelse om att drabbas av stroke

Åh så bra! Det är väldigt intressant att få ta del av Ingrids frustration, tankar och kamp. För kämpa får hon. Mot sin egen kropp, mot sina föräldrar som plötsligt tar över hennes ekonomi, mot kommun&landsting som bestämmer över hennes rehabilitering, mot personliga assistenter som stjäl …

Ärligt, naket och rakt på sak. Definitivt en bok alla bör läsa!

betyg