Rena karusellen, Lotta!: för mycket upprepningar

Bok: Rena karusellen, Lotta!
Författare: Merri Vik (Ester Ringnér-Lundgren)
Förlag: B. Wahlströms förlag
Sajt: Wikipedia om författaren

Det är dags för en fullspäckad Lottabok igen. I Rena karusellen, Lotta! träffar Lotta för första gången skådisen Peter Kap när hon lägger krokben för hans kollega/rival under en filminspelning. Lotta har förstås ingen aning om att det spelas in film, utan vill bara hjälpa en gammal dam (detta sker även i en annan Lottabok, dock osäker på om den kommer före eller efter denna). Hon och Giggi råkar även – igen – ut för en hund och blir instängda i – igen – en kolkällare. De blir – igen – innestängda/utestängda och blir denna gång räddade av Lockige Fridolf.

25

Det här är inte en av mina favoriter. Jag har läst den färre gånger än de andra, och det är lite för mycket som hänt tidigare, i olika tappning. Men en Lottabok är ju alltid en Lottabok.

betyg