Stor kärlek i collegemiljö, böcker om böcker, och Diana

Oj, så många böcker jag inte skrivit om! Här är ytterligare ett gäng:

Bok: Läsarna i Broken Wheel rekommenderar
Författare: Katarina Bivald

Ett tag kändes det som att ALLA läste eller pratade om den här boken, om en tjej från Haninge som flyttar till en amerikansk småstad. Läsvärd, men inte mer. Men visst känns det som att böcker som handlar om böcker alltid blir omtalade?

betyg

Bok: Diana – biografin
Författare: Tina Brown

Diana dog när jag var 16 år och var väl ingen person jag fäste särskilt stor uppmärksamhet vid när hon levde. Inte heller när hon dött, ärligt talat. Men köpte den här boken om henne på Bokmässan för några år sedan. Den är inte särskilt kul, eller intressant, eller medryckande. Säkert bra för någon med ett Dianaintresse, men för oss andra? Nej.

betyg

Bok: Underbara helvete
Författare: Jamie McGuire

Efter flera år på olästahyllan i vardagsrummet tog jag tag i Underbara helvete i somras. Varför har jag inte läst den här tidigare?! (På grund av ett trist omslag är svaret). En underbar kärlekshistoria, i något så annorlunda som collegemiljö. Läs! (Och bortse från att omslaget ser ut att tillhöra en dålig deckare).

betyg

Bok: Ett oemotståndligt förslag
Författare: Birgitta Bergin

”Ett fängslande relationsdrama” skriver Bokus om den här boken. Eh? svarar jag på det. Jag har uppenbarligen läst den, men måste fundera länge innan jag ens kommer ihåg vad den handlar om. Nämligen: Anna från Kungälv får veta att hon får ett stort arv om hon utför ett uppdrag. Förväxlingar uppstår, förstås.

betyg