Skippa boken och se honom på film istället

Bok: Min booky wook : ett liv med sex, droger och stand up
Författare: Russell Brand
Förlag: Basil

Tidigare övergav jag aldrig en bok. Även om det var det sämsta jag läst, läste jag alltid ut den. Det har ändrats. Numer träffar jag så många fler bokintresserade människor och den generella uppfattningen är att man ska överge en bok om man inte fastnar. Inte efter fem sidor, men livet är för kort för dåliga böcker. Och det är ju sant. Och med Min Booky Wook kan man i alla fall inte säga att jag inte försökt. Jag läste två tredjedelar men sen gick det bara inte längre. Det händer ju ingenting!

bok

Vissa meningar glimmrar till, han är ingen idiot Russel Brand, men it goes on and on and on. För att säga det igen: det händer ju ingenting! (Russell Brand är en brittisk ståuppkomiker, skådespelare, krönikör och programledare. Du behöver inte läsa hans bok. Men se gärna hans insats i filmen Rock of Ages. Där är han lysande.)

betyg