Hur packar man för en bokresa?

Hur packar man egentligen inför en bokresa? Det handlar bara om två nätter, så så mycket kläder behövs ju inte. Men vis från förra året kommer jag ha en stor väska. Då fick vi nämligen en av de största goodie bags jag någonsin sett (slås enbart av den vi blogambassadörer fick på Bokmässan förra året).

Förra året åkte vi i min (nåja, pappas) bil, och då kunde jag slänga in saker lite löst, men i år har vi Ms bil och då måste jag ju tänka på hur jag ska få hem grejerna efter att vi skiljs åt. Inget säger i och för sig att det blir en lika stor påse i år, men något blir det i alla fall, har Bokresan skvallrat om. Så jag kommer köra med en kabinväska. Ekande tom på vägen dit, men med lite mer innehåll på vägen hem. Dessutom måste jag ju ha med mig några böcker att läsa också. Klart jag inte åker på en bokresa utan böcker! 🙂

Bokhög