Ett år senare minns hon inte ens sin dotter

Bok: Skrivet i vatten
Författare: Camilla Westerdahl
Förlag: Kabusa förlag

Recensionsexemplar från Kabusa förlag

Camilla Westerdahl var nybliven mamma när hon somnade vid ratten en sommarnatt. Hennes man fick nackskador av krocken, deras sex månader gamla dotter klarade sig helt oskadd men Camilla själv vaknade upp först ett år senare. Hon minns då inte ens att hon har en dotter.

Skrivet i vatten är Camilla Westerdahls egen berättelse. Vi får följa med från krocken, genom hennes svåra resa med rehabilitering fram tills en dröm går i uppfyllelse; hon ger ut en bok. Camilla är övertygad om att hennes kärlek till vatten har skyndat på hennes tillfrisknande. Som ung var hon tävlingssimmerska och det är i vattnet hon arbetat hårdast för att få tillbaka åtminstone en del av sitt gamla liv.

Bokförlaget kallar det en imponerande och berörande historia och jag kan bara hålla med. Det enda jag saknar är ett förord som berättar mer om författaren. Jag anser att man hade behövt en introduktion till historien – och dess författare – direkt. Nu kom det istället som ett efterord.

betyg