135 böcker bortskänkes!

Jag kan knappt tro det själv, men jag har rensat min bokhylla. För första gången någonsin. 125 böcker åkte ut, men kan självklart inte slängas. Därför ger jag bort dem!

Ser du något du vill ha? Skriv en kommentar. Jag kommer lägga ut detta på Facebook också (Facebook.com/iminbokhylla), så det blir först till kvarn här eller där som gäller. Boken får du såklart gratis, men måste den skickas med post får du stå för portot själv. (För att få boken personligen, om vi inte känner varandra: jag finns i Stockholm. Vid Hötorget på dagen och Mariatorget på kvällen. Under augusti/september kommer jag även att finnas i Norrköping, Karlskoga och på Bokmässan i Göteborg).

Först ut blir de böcker som har författare vars efternamn börjar på A.

Alsanea Rajaa: Flickorna från Riyadh
Alvtegen Karin: Skugga
Anonym: Den avklädda bruden