Sparkle Hayter x 3: usch och fy!

Bok: Hårda bullar & Snälla flickor & Riktiga karlar (tre böcker)
Författare: Sparkle Hayter
Förlag: Ordfront

Journalisten Robin Hudson är snart 40, skild, har ett sopigt jobb och dåligt kärleksliv. Dessutom råkar hon hela tiden snubbla in i mord- och brottsutredningar.

Sparkle Hayter

Någonstans (har tyvärr ingen aning om var) fick jag ett tips om att jag borde läsa Sparkle Hayters böcker om en kvinnlig New York-journalist. Journalist och New York lät ju bra, och omslagen var snygga och titlarna roliga. Men fy så dåliga böcker! Språket är sprängfyllt av klyschor, böckerna innehåller korr- och stavfel (det gör min blogg också, men jag trycker i alla fall inte böcker), karaktärerna är ointressanta, gnälliga och helt oengagerande. Dessutom har böckerna för många småspår samtidigt, ibland blir det så förvirrat att jag undrar om jag missat någon bok.

betyg