Bokmässan lördag: på stående fot från 9 till 23

Nu börjar orken ta slut. Oj, så trött jag är. Idag var det alltså den galna lördagen. Så mycket folk! Ofattbart mycket folk.

Vi kom till mässan vid tiotiden. Först till bloggambassadörernas rum för prisutdelningen. I övrigt blev det en lugn lunch, några seminarier och förstås lite golv.

Första seminariet var Håkan Juholt hos ETC. Riktigt intressant. Bland annat sa Juholt att hans liv, hans barns liv och hans sambos liv blivit kraftigt försämrade av att han ställde upp som socialdemokratisk ledare, men att han inte ångrar att han sa ja.

Pelle Sandstrak berättade, mycket livligt, om sitt liv med Tourettes syndrom. Han har nyss gett ut bok nummer två, ettan läste jag för flera år sedan och tyckte att den var både bra och viktig. Seminarium nummer tre var Tommy Körberg hos Expressen. Bra intervju och mycket folk. Intervjuaren hade valt ut några prylar som Tommy fick associera till. En leksakspolisbil, en schackpjäs …

Sista saken vi lyssnade på var Annika Bengtsson på Grim förlag. Annika ger ut sina böcker själv (jag har läst och skrivit om dem alla tre) och berättade bland annat om hur hon tänker på Googlerankning när hon bestämmer titel på sina böcker.

Lördag

På kvällen träffade vi en kompis, och sedan hängde vi på Park, klassisk mingelplats under Bokmässan. Nu är det dags att packa, imorgon blir sista dagen för Bokmässan 2012.